زنده کردن باتری لپ تاپ به کاربران کمک می کند تا باتری های مرده لپ تاپ خود که شارژ نمی شوند را احیا کرده و عمر آنها را ابدی کنند. زنده کردن باتری لپ تاپ باعث صرفه جویی در هزینه های کاربران شده و این امکان را به آن ها می دهد که دیگر نیازی به خرید باتری جدید نداشته باشند. باتری لپ تاپ ایسوس جزو قطعاتی است که عموما پس از مدتی عملکرد صحیح خود را از دست داده و این مساله به به شکل های مختلفی نمود پیدا می کند.
به عنوان مثال در برخی موارد ممکن است باتری شارژ نشود؛ در حالی که شارژ آن به سرعت خالی می شود. در هر صورت این مساله آزار دهنده بوده و از همین رو در این مقاله سعی کرده ایم که ترفندهایی برای احیای باتری لپ تاپ را در اختیار کاربران قرار دهیم. در صورتی که با انجام این ترفندها موفق به زنده کردن باتری مرده لپ تاپ خود نشدید، می توانید با مراجعه به نمایندگی ایسوس مرکز سخت افزار ایران از تکنسین های این مرکز بخواهید برای تعمیر باتری لپ تاپ شما اقدام کنند.
روش های زنده کردن باتری لپ تاپ
همانطور که گفته شد، یکی از نقاط ضعف در طراحی و تولید لپ تاپ، باتری آن است. علی رغم تمام پیشرفت ها در حوزه تکنولوژی می توان گفت که هنوز هم باتری های لپ تاپ عملکرد خارق العاده ای نداشته و عمر محدودی دارند. در ادامه راهکارهایی را بیان می کنیم که به کمک کاربر آمده و موجب زنده کردن باتری مرده لپ تاپ می شوند.
کالیبره کردن باتری لپ تاپ
نکته مهم در زنده کردن باتری لپ تاپ به کمک کالیبره کردن این است که زمان درست آن را تشخیص دهید. کالیبره کردن باتری لپ تاپ ایسوس زمانی می تواند برای زنده کردن باتری مرده لپ تاپ موثر باشد که نشانگر درصد یا سلامت باتری، عدد صحیح را نشان ندهد و کاربر نتواند متوجه مقدار دقیق شارژ باتری شود. در چنین مواردی کالیبراسیون به کمک کاربر آمده و با احیای باتری لپ تاپ این مشکل را برطرف می کند. برای انجام این روش به ترتیب زیر عمل کنید:
- لپ تاپ را به شارژ زده و صبر کنید تا باتری به صورت کامل شارژ شود؛ طوری که نشانگر باتری عبارت fully charged را نشان دهد.
- پس از شارژ شدن کامل باتری، سوکت شارژر را از لپ تاپ جدا کنید. جدا کردن لپ تاپ از سوکت را باید از سمتی انجام دهید که سوکت به دستگاه وصل است و هرگز این کار را از سمتی که سوکت به دیوار متصل است انجام ندهید؛ زیرا نوسانات ولتاژ در چنین مواردی می تواند موجب آسیب زدن به باتری شود.
- حال باید آنقدر از لپ تاپ خود استفاده کنید که شارژ باتری به صورت کامل تخلیه شود. برای سریع تر شدن این فرآیند، می توانید با لپ تاپ خود فیلم پخش کنید یا بازی های مختلف را در آن اجرا نمایید.
- حال به مدت 3 ساعت لپ تاپ را به حال خود رها کنید. در صورتی که لپ تاپ شما از باتری های لیتیومی استفاده می کند، نیازی به انجام این مرحله نبوده و می توانید آن را حذف نمایید.
- در این مرحله از زنده کردن باتری لپ تاپ، باید باتری را مجددا به شارژر وصل کرده و فرآیند شارژ شدن را آغاز کنید. متخصصین توصیه می کنند که در این بخش لپ تاپ خود را خاموش نگه دارید.
- در آخرین مرحله لازم است که باتری به مدت 48 ساعت بدون وقفه و قطعی به شارژر متصل باشد. کار کردن کاربر با لپ تاپ در این مرحله از احیای باتری لپ تاپ ایرادی ندارد و تنها باید از این مساله اطمینان حاصل کنید که باتری به مدت 48 ساعت به صورت مداوم به شارژر متصل باشد.
منجمد کردن باتری لپ تاپ
روش دیگری که برای زنده کردن باتری لپ تاپ وجود دارد، منجمد کردن باتری است. این روش تنها برای باتری های نیکل–هیدرید فلز یا نیکل کادمیوم قابل اجراست. اگر باتری لپ تاپ شما لیتیومی است، نمی توانید برای احیای باتری لپ تاپ از این روش استفاده کنید. منجمد کردن باتری، باعث کند شدن حرکت الکترون های آزاد می شود و در نهایت الکترون های بیشتری به مسیر خواهند پیوست. همچنین این روش در لپ تاپ هایی قابل اجرا می باشد که باتری جداشونده دارند.
یک پاسخ
سلام اگه روش اول را به طور کامل انجام بدیم
سلامت باتری برمیگرده>؟؟