یکی از موارد مورد نیاز کاربران تبلت های ایسوس، آگاهی از نحوه به روز رسانی این دستگاه ها است. آپدیت تبلت ایسوس که سیستم عامل آن اندروید است، کار چندان پیچیده ای نیست و با دنبال کردن چند مرحله ساده، می توان کار به روز رسانی تبلت ایسوس را انجام داد. به روز رسانی سیستم عامل در هر دستگاهی برای ارتقای عملکرد کیفی آن دستگاه مورد نیاز است. از آن جایی که دائما هر سال نسخه ای جدید و به روز شده از سیستم عامل اندروید منتشر می شود، در نتیجه کاربران نیاز دارند تا با ارتقای سیستم عامل تبلت خود، سرعت، کارایی و عملکرد های دستگاه را نیز افزایش دهند.
اما با این حال تمامی دستگاه های موجود همیشه از سیستم عامل به روز شده پشتیبانی نمی کنند. این نکته، موضوع حائز اهمیتی است که در فرایند آپدیت تبلت ایسوس باید مورد توجه قرار داد. به هر حال در ادامه این مطلب می خواهیم روش های به روز رسانی و ارتقای سیستم عامل تبلت ایسوس را مورد بررسی قرار دهیم. این عملیات بهتر است در نمایندگی ایسوس انجام شود.
انتخاب نسخه سازگار با مدل تبلت
در قدم اول برای آپدیت تبلت ایسوس باید نسخه های به روز موجود را با مدل تبلت تان بررسی کنید. این بررسی به این معنی است که باید ببینید مدل تبلت شما چیست، جدید ترین نسخه های موجود در بازار شامل کدام ورژن ها می شود و در نهایت چه ورژنی امکان نصب و اجرا روی تبلت شما را دارد.
در نتیجه با یک سرچ ساده می توانید در اینترنت ببینید که تبلت شما از کدام نسخه سیستم عامل اندروید موجود و به روز شده پشتیبانی می کند.البته برای این منظور می توانید از طریق بخش تنظیمات خود تبلت نیز آپدیت های موجود برای دستگاه مورد نظر را مشاهده کنید. در بخش Software Update گزینه Check Update را بزنید و آپدیت های موجود را در این بخش مشاهده کنید.
همچنین می توانید نسخه فعلی نصب شده روی دستگاه را نیز از بخش تنظیمات تبلت مشاهده کنید. در نتیجه اگر آخرین نسخه قابل اجرا در تبلت شما فعال باشد، دیگر نیازی به، به روز رسانی تبلت ایسوس مورد نظر نیست. به این مرحله از کار، بررسی وجود یا عدم وجود آپدیت مناسب برای تبلت مورد نظر گفته می شود.
روش های آپدیت تبلت ایسوس
در این مرحله بعد از بررسی های لازم، نوبت به روز رسانی تبلت ایسوس مورد نظر است. زمانی که از آپدیت های در دسترس و نسخه های به روز موجود و قابل اجرا مطمئن شدید، مراحل بعدی کار پیچیدگی چندانی ندارد. در کل چند روش برای آپدیت تبلت ایسوس مورد نظر وجود دارد. در ادامه هر یک از این روش ها را توضیح خواهیم داد.
به روز رسانی از طریق اعلان آپدیت تبلت ایسوس
در روش اول که یک روش با دسترسی بسیار راحت است، می توانید از طریق گزینه اعلان به روز رسانی سیستم عامل دستگاه این کار را انجام دهید. به روز رسانی تبلت ایسوس از این طریق کاملا بی دردسر است و دیگر نیازی به بررسی نسخه های قابل اجرا و نکات قبلی نیز وجود ندارد.
با اتصال به اینترنتی که سرعت لازم را داشته باشد و کلیک کردن روی گزینه اعلان آپدیت ایسوس، می توان فرایند به روز رسانی را آغاز کرد. بعد از دانلود، گزینه Install را انتخاب کنید تا به این ترتیب تمامی فایل های ضروری دانلود و نصب شود. در نهایت تبلت ریستارت می شود و کار به روز رسانی نیز با موفقیت به اتمام می رسد.
آپدیت از طریق نرم افزار های ریکاوری
تا این جای کار، روش هایی را مورد بررسی قرار دادیم که برای نسخه های رسمی منتشر شده اندروید قابل استفاده بودند. در برخی مواقع خصوصا در ارتباط با دستگاه های قدیمی تر، هیچ آپدیت رسمی منتشر نمی شود. در این موارد کاربران برای آپدیت تبلت ایسوس خود از روش های غیر رسمی همچون روت کردن تبلت اندرویدی و نرم افزار های ریکاوری استفاده می کنند. بعد از روت کردن تبلت، باید یک کاستوم رام نصب شود. برای یافتن پکیج مناسب روت کردن تبلت ایسوس، می توان در اینترنت این ابزار را جست و جو کرد.
بعد از آن باید برنامه را دانلود و نصب کرد تا کار روت شدن دستگاه انجام شود. مرحله سخت کار در این روش، نصب کاستوم رام است. اگر در این زمینه دچار مشکل شدید، می توانید از تکنسین های مجرب تعمیر تبلت ایسوس در مرکز سخت افزار ایران کمک بگیرید. بعد از نصب کاستوم رام، برای دریافت نتیجه نهایی به روز رسانی تبلت ایسوس، دستگاه را ریبوت کرده و منتظر بمانید تا کار آپدیت تکمیل شود.
آپدیت دستگاه به صورت دستی
روش دیگری که برای به روز رسانی تبلت ایسوس مورد نظر پیش روی شما است، آپدیت دستی دستگاه است. در این روش کاربر باید به صورت دستی و مستقیم دستور آپدیت تبلت ایسوس را ارسال کند. برای دسترسی به این دستور باید وارد قسمت تنظیمات تبلت شوید. سپس درایو برنامه ها را باز کنید.
وارد قسمت About Tablet شوید و در لیست نمایش داده شده، گزینه Software Update را لمس کنید. در این جا باید گزینه Check Update را انتخاب کنید. در قسمت بررسی نسخه فعال و نسخه های به روز در دسترس نیز از همین مسیر استفاده می شد.
حال در این جا برای به روز رسانی دستگاه، کافی است در بین گزینه های به روز رسانی موجودی که سیستم از طریق یک پنجره پاپ آپ نمایش می دهد، نسخه جدید مورد نیاز را دانلود کرده و آن را نصب نمایید. به این روش، به روز رسانی از طریق OTA یا در واقع به روز رسانی بی سیم نیز گفته می شود.
به روز رسانی خودکار تبلت ایسوس
اگر مایل به، به روز رسانی های مداوم و خودکار هستید، در سیستم های اندرویدی گزینه ای برای این منظور نیز وجود دارد. با فعال کردن گزینه مربوط به این آپدیت خودکار، خود سیستم در بازه های زمانی مشخص در صورتی که آپدیتی برای تبلت مورد نظر در دسترس باشد، سیستم عامل را به روز رسانی کرده و به این ترتیب آپدیت تبلت ایسوس به صورت اتوماتیک انجام می شود. برای دسترسی به این گزینه باز هم باید مسیر زیر را بروید:
- وارد بخش تنظیمات تبلت شوید
- گزینه Software Update را انتخاب کنید
- در لیست نمایش داده شده، گزینه Automatically Check Update را بیابید و تیک آن را بزنید تا این گزینه روی حالت فعال قرار بگیرد
به این ترتیب دستگاه به صورت خودکار شما را از آپدیت های موجود مطلع ساخته و کار به روز رسانی تبلت ایسوس را در بازه های زمانی مشخص انجام می دهد.
به روز رسانی تبلت از طریق سایت رسمی شرکت ایسوس
روش دیگری که می توان از آن برای به روز رسانی تبلت ایسوس استفاده کرد، آپدیت از طریق اتصال دستگاه به یک سیستم کامپیوتری و دریافت فایل به روز شده سیستم عامل از سایت رسمی شرکت تولید کننده تبلت ایسوس مورد نظر است. پس باید ابتدا وارد سایت رسمی شرکت سازنده تبلت ایسوس شد.
در این جا می توان به تمامی فایل ها و نسخه های جدیدی که برای تبلت مورد نظر موجود است دسترسی یافت. نکته مهم در این جا انطباق مدل تبلت با نسخه به روز رسانی سازگار با آن است. بعد از این که نسخه مورد نظر را یافتید، آن را دانلود کرده و در کامپیوتر ذخیره کنید. حال می توان با فایل دانلود شده و نصب آن روی تبلت، کار آپدیت تبلت ایسوس را به راحتی انجام داد.
4 پاسخ
سلام -برای تبلت tf101 که قدیمی میباشد و اندروید 4.0.3 ظاهرا اخرین ورژن رسمی ش هست و الان روی تب اجرا میشه ، برای ارتقا ،اپدیت و root چکار میتونم بکنم – ؟ و همچنین خدمات و سرویس شما به چه نحو است .
سپاسگزار میشوم راهنمایی بفرمایید
درور … لطفا با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرین
خوبه تبلت من ایسوس مدل ME137X است اماآپدیت نمی شود اندروید ۴.۱
است علت چیست؟
همانطور که گفته شد، دریافت آخرین نسخه اندروید و ارتقا اندروید گوشی به برند سازنده دستگاه شما بستگی دارد. شما می توانید با رفتن به صفحه تنظیمات گوشی خود، سپس رفتن به مسیر System و About Phone متوجه دریافت به روزرسانی جدید اندروید توسط گوشی خود شوید. اگر نسخه جدید اندروید برای گوشی شما منتشر شده بود، در اینجا به شما پیشنهاد دانلود و نصب آن داده می شود. اما پیش از ارتقا اندروید گوشی چند نکته مهم وجود دارد که باید حتماً آن ها را در نظر بگیرید:
اول از همه باید از گوشی خود یک آپدیت تهیه کنید.
مطمئن شوید که گوشی شما حداقل ۵۰ درصد شارژ دارد.
گوشی خود را به شارژ بزنید.
مطمئن شوید فضای ذخیره سازی کافی در گوشی شما وجود دارد.
مطمئن شوید که حجم اینترنت شما برای دانلود آپدیت که ممکن است تا چند گیگابایت باشد، کافی است.