جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

تعمیر سی پی یو لپ تاپ ایسوس

تعمیر سی پی یو لپ تاپ ایسوس یکی از پیچیده ترین و حیاتی ترین خدماتی است که در مراکز تعمیراتی انجام می شود. تعمیر سی پی یو لپ تاپ ایسوس نیازمند مهارت، دقت و دانش بسیار بالایی دارد و هرگز نباید به دست افراد غیرمتخصص انجام شود. سی پی یو یا همان واحد پردازنده وظیفه پردازش داده های دریافتی از رم و تحول آن ها به بخش های دیگر را بر عهده دارد و از همین رو وجود هرگونه آسیب در این بخش موجب اختلال در عملکرد کلی سیستم خواهد شد.

 خرابی این بخش نیز مانند دیگر قسمت ها نشانه هایی دارد که با توجه به آن ها می توان متوجه شد که زمان تعمیر پردازنده لپ تاپ ایسوس فرا رسیده است. نمایندگی ایسوس یکی از مراکز پیشرو ارائه دهنده خدمات مربوط به تعمیر CPU لپ تاپ ایسوس است که کاربران می توانند با خیال راحت به آن مراجعه نمایند. ارائه ضمانت جهت خدمات ارائه شده نیز مهر تاییدی بر کیفیت تعمیرات انجام شده در این مرکز است. در این مقاله به بررسی نشانه های خرابی سی پی یو و نحوه کلی تعمیر و تعویض آن می پردازیم.

تعمیر سی پی یو لپ تاپ ایسوس

شیوه تعمیر سی پی یو لپ تاپ ایسوس

همانند بسیاری از خدمات تعمیراتی دیگر، در تعمیر سی پی یو لپ تاپ ایسوس نیز عیب یابی اولین مرحله است. برای عیب یابی صحیح و موثر لازم است که دستگاه توسط تکنسین های ماهر و با استفاده از ابزار مخصوص بررسی شده و میزان آسیب وارده به سی پی یو مشخص شود. پس از آن و با توجه و نوع و میزان آسیب وارد شده به این قطعه، اقدامات لازم جهت تعمیر CPU لپ تاپ ایسوس انجام می گیرد. 

به عنوان مثال در صورتی که تکنسین متوجه شود که پایه ها از حالت عادی خود خارج شده و کج شده اند، آن ها را به حالت عادی بازمی گرداند یا در صورت شکسته شدن پایه ها، تکنسین اقدام به تعویض آن ها می کند تا فرآیند تعمیر پردازنده لپ تاپ ایسوس انجام شده و عملکرد این قطعه به حالت اولیه بازگردد. مواردی نیز وجود دارد که این قطعه به صورت کامل سوخته است و تعمیر آن امکان پذیر نیست. در چنین مواردی برای رفع ایراد لپ تاپ لازم است که سی پی یو به صورت کامل تعویض شود.

نشانه های خرابی CPU لپ تاپ ایسوس

CPU یکی از قطعات اصلی لپ تاپ است و به همین علت در صورت خرابی این قطعه عملکرد کلی لپ تاپ دچار ایراد می شود. از اصلی ترین نشانه هایی که خبر از فرا رسیدن زمان تعمیر سی پی یو لپ تاپ ایسوس می دهند می توان به عدم راه اندازی سیستم پس از روشن شدن اشاره کرد.

گاهی نیز ممکن است خرابی پردازنده به این منجر شود که کاربر دکمه پاور لپ تاپ را فشار می دهد اما هیچ صدا یا تصویری از سیستم دریافت نمی کند. مورد بعدی که در صورت مواجهه با آن باید جهت تعمیر پردازنده لپ تاپ ایسوس خود اقدام کنید این است که سیستم روشن می شود اما بلافاصله پس از روشن شدن مجددا خاموش می شود. 

علاوه بر این نشانه ها ، موارد دیگری نیز هستند که باید نسبت به آن ها آگاهی داشته و در صورت مشاهده جهت تعمیر CPU لپ تاپ ایسوس خود اقدام کنید. این نشانه ها عبارتند از روشن شدن سیستم و هنگ کردن آن، نمایش صفحه آبی مرگ ( همه چیز درباره آبی شدن صفحه نمایش لپ تاپ) و شنیدن صدای بوق از سیستم. در مقاله ریستارت شدن ناگهانی لپ تاپ ایسوس: علل و راهکارها در این مورد توضیحات بیشتری ارائه شده است. در صورتی که CPU به صورت کامل سوخته باشد نیز کاربر با شرایطی مواجه می شود که سیستم هیچ واکنشی در برابر دستورات کاربر نخواهد داشت.

نشانه های خرابی CPU لپ تاپ سامسونگ

تست عملکرد سی پی یو لپ تاپ asus

در صورتی که مقالات مربوط به خرابی قطعات لپ تاپ را مطالعه کرده باشید احتمالا متوجه شده اید که در بسیاری موارد، نشانه های خرابی چندین قطعه مختلف کاملا مشابه است. سوالی که برای کاربر پیش می آید این است که در صورت ظاهر شدن این نشانه ها چطور می توانیم اطمینان حاصل کنیم که زمان تعمیر سی پی یو لپ تاپ ایسوس فرا رسیده و این علائم تنها ناشی از اختلال در عملکرد یکی دیگر از قطعات نیست؟

 

 در پاسخ باید گفت که این کار باید توسط تکنسین فنی مجرب انجام شود. پس از این که کاربر جهت تعمیر CPU  لپ تاپ ایسوس به مراکز تعمیراتی مراجعه کرد، تکنسین های این مراکز به بررسی دستگاه پرداخته و سلامت CPU را چه از نظر سخت افزاری و چه از نظر نرم افزاری به صورت کامل بررسی می کنند.

 در این حوزه نرم افزارهایی مانند furmark نیز به کمک تکنسین ها آمده و انجام تست های مختلف جهت تشخیص آسیب وارده و تعمیر CPU لپ تاپ ایسوس را ساده تر کرده اند. یکی از روش های عیب یابی CPU  نیز این است که تکنسین CPU جدیدی را روی سیستم تست می کند تا مطمئن شود که ایرادی در دیگر قطعات وجود ندارد.

تعویض سی پی یو لپ تاپ ایسوس

گاهی میزان آسیب وارد شده به سی پی یو به حدی زیاد است که عملا تعمیر سی پی یو لپ تاپ ایسوس امکان پذیر نیست. در چنین مواردی تنها راه بازگرداندن عملکرد لپ تاپ به حالت عادی تعویض سی پی یو است. در مورد تعویض سی پی یو یکی از نکاتی که باید مد نظر داشت این است که نحوه تعویض این قطعه در دستگاه های مختلف متفاوت است. 

به صورت کلی دو مدل سی پی یو در لپ تاپ ها به کار می روند که دسته ای جداشدنی و سوکت خور بوده و دسته دیگر جدا نشدنی هستند. بدیهی است که شیوه تعمیر هر از این دسته ها با دیگری متفاوت بوده و میزان سختی تعمیر پردازنده لپ تاپ نیز متفاوت خواهد بود. به طوری که تعمیر CPU لپ تاپ ایسوس در پردازنده های سوکت خور ساده تر از انواع جدا نشدنی خواهد بود.

 مورد بعدی در تعویض CPU لپ تاپ این است که اطمینان حاصل شود که پردازنده جدید به کار  رفته به صورت کامل با مادربرد (نکات مربوط به تعمیر و تعویض مادربرد لپ تاپ ایسوس ) سازگاری دارد. پس از اطمینان از این موارد می توان اقدام به جدا کردن پردازنده از برد کرده و سی پی یو جدید را جایگزین کرد.

 

5/5 (2 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید