جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

نحوه راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس

منظور از راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس صرفا باز کردن و روشن کردن آن نیست. در واقع راه اندازی اولیه به معنای اجرای یک سری مراحل جهت آماده سازی سیستم برای شروع به کار و استفاده است. این مراحل را باید به صورت دقیق و مرحله به مرحله اجرا کرد و در این راه اندازی لپ تاپ ایسوس یک سری موارد را باید رعایت کرد تا در ادامه استفاده از دستگاه، مشکلی به وجود نیاید و لپ تاپ کارایی و سرعت لازم را داشته باشد. به همین دلیل در ادامه این مطلب می خواهیم نحوه راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس را به صورت مرحله به مرحله بررسی کنیم. نکات راه اندازی سیستم راگام به گام  آموزش خواهیم داد.

نحوه ی راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس

اینو بخون حتما به کارت میاد : آموزش نصب فلش پلیر روی مرورگرهای مختلف

آیا ویندوز روی سیستم نصب است یا خیر؟

در ابتدا پیش از شروع مراحل مختلف راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس بهتر است ببینید آیا ویندوز روی سیستم نصب است یا خیر؟ گاهی اوقات ویندوز از ابتدا روی سیستم نصب است و تنها کاری که کاربر باید انجام دهد دنبال کردن مراحل راه اندازی آن است. 

اما با این حال در مواقعی نیز ویندوز روی لپ تاپ نصب نیست و به این ترتیب مراحل راه اندازی لپ تاپ ایسوس از نصب ویندوز و در ادامه راه اندازی آن شروع می شود. در خصوص نصب ویندوز بسته به این که از چه نسخه ای استفاده می کنید، باید مراحل نصب را مطابق دستورالعمل دنبال کنید. 

آخرین نسخه ویندوزی که می توان روی سیستم های ایسوس از آن استفاده کرد، نسخه غیر رسمی ویندوز 11 است که می توانید برای استفاده از آن به مقاله آموزش نصب ویندوز 11 در لپ تاپ ایسوس مراجعه کنید.

اولین مرحله راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس، نصب ویندوز

در اولین قدم برای راه اندازی لپ تاپ ایسوس باید ویندوز روی سیستم نصب شود. این مرحله در واقع اصلی ترین قدم در راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس است. در این خصوص اولین کار انتخاب یک نسخه به روز شده و در عین حال سازگار با مدل سیستمی است که خریداری شده است. 

سعی کنید حتما از نسخه های جدید تر ویندوز و اصلی آن استفاده کنید. برای این منظور بعد از تهیه سی دی ویندوز مورد نظر، باید آن را در دستگاه قرار دهید و بعد از ورود به صفحه نصب ویندوز، مراحل نصب را دقیق و مرحله به مرحله دنبال کنید.

 بعد از نصب شدن کامل ویندوز و نصب درست و صحیح درایورها، اولین مرحله و مهم ترین مرحله راه اندازی لپ تاپ مورد نظر انجام خواهد شد. بعد از این که ویندوز به صورت کامل نصب شد، پیغامی مبنی بر welcome نمایان خواهد شد.

راه اندازی تنظیمات بایوس لپ تاپ ایسوس

قدم مهم بعدی در راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس، راه اندازی تنظیمات بایوس آن است. برای این منظور باید در زمان روشن کردن سیستم و بالا آمدن آن، قبل از این که کاملا ویندوز بالا بیاید با استفاده از کلید های میانبر روی صفحه مانند f2 یا f3 وارد تنظیمات بایوس لپ تاپ شد. بعد از این که به بخش تنظیمات بایوس دسترسی پیدا کردید باید گزینه های مورد نظر خود را مشخص کنید و تنظیمات را ذخیره کنید.

راه اندازی تنظیمات بایوس لپ تاپ ایسوس copy-min

1. مرحله بعدی راه اندازی کردن مرورگر های ویندوز

در بخش بعدی برای راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس باید مرورگر ها را راه اندازی کرد. مرورگر ها نیز مهم ترین بخش راه اندازی هر سیستمی هستند. به صورت پیش فرض هر لپ تاپی بعد از نصب ویندوز یک مرورگر را به عنوان مرورگر پیش فرض در نظر می گیرد. اما معمولا این مرورگر پیش فرض مد نظر اکثر کاربران نیست. در نتیجه باید مرورگر مورد نظر را انتخاب و نصب کرده و بعد از آن تنظیماتی مانند Extension و موارد دیگر را در آن تنظیم کرد.

2. سیستم امنیت لپ تاپ را راه اندازی کنید

در مرحله بعدی راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس باید سیستم امنیتی لپ تاپ را راه اندازی کرد. سیستم امنیتی منظور آنتی ویروس ها و همچنین تنظیمات Security برای ورود به سیستم است. برای جلوگیری از ویروسی شدن لپ تاپ و جلوگیری از حملات انواع بد افزار ها به سیستم بهتر است یک آنتی ویروس اورجینال و اکتیو را روی سیستم نصب کرده تا از آن در برابر مشکلات احتمالی بعدی محافظت کنید. 

البته معمولا خود ویندوز به صورت خودکار قبل از نصب انتی ویروس دارای یک مشخصه به نام windows defender است که از ویروسی شدن سیستم جلوگیری می کند. این قابلیت گزینه های زیادی را برای محافظت از دستگاه در برابر ویروس ها دارد. 

اما با این حال برای محافظت از لپ تاپ در برابر ویروس های مخرب تر و تروجان ها در ادامه راه اندازی لپ تاپ ایسوس بهتر است یک آنتی ویروس قوی را روی لپ تاپ نصب کنید. در این صورت شاید به آموزش غیر فعال سازی ویندوز دیفندر در ویندوز 10 نیاز داشته باشید.

3. نصب نرم افزار های ضروری روی سیستم

برای استفاده از سیستم جدید قطعا به یک سری نرم افزار به روز و کاربردی نیاز است. این نرم افزار ها می توانند شامل هر برنامه ای چه از نوع کاربری عمومی و چه از نوع نرم افزار های اختصاصی شوند. نصب یک پلیر سریع و کاربردی، نصب برنامه آفیس، پی دی اف و هر برنامه دیگری که متناسب با نیاز کاربران استفاده می شود، باید روی سیستم به منظور راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس نصب شود.

راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس

4. تهیه یک فایل پشتیبان از لپ تاپ

تا این جا تمام مراحل مهم و اصلی راه اندازی اولیه لپ تاپ ایسوس انجام شده است. حال در قدم آخر برای این که از این سیستم کامل و آماده به راحتی و با اطمینان خاطر استفاده کنید، بهتر است از آن یک نسخه پشتیبان نیز تهیه کرده تا در ادامه مشکلی در خصوص استفاده از لپ تاپ نداشته باشید. 

به این ترتیب می توان در هر زمانی که نیاز بود و مشکلی در لپ تاپ ایجاد شد، با بازگرداندن آن به تنظیمات اولیه مشکل را برطرف کرد. بهترین راه برای ایجاد یک نسخه پشتیبان از سیستم، استفاده از نرم افزار هایی است که به صورت اختصاصی در این زمینه مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از این برنامه ها به صورت آنلاین در دسترس اند و می توان از آن ها استفاده کرد.

 اگر برای نصب و راه اندازی لپ تاپ ایسوس یا تعمیر و رفع مشکلات آن به سرویس های تخصصی تری نیاز بود، می توان از مرکز تعمیرات تخصصی سخت افزار ایران در زمینه تعمیر لپ تاپ ایسوس کمک گرفت.

راه اندازی لپ تاپ ایسوس بدون ویندوز

برای راه‌اندازی لپ‌تاپ ایسوس بدون ویندوز، ابتدا باید از طریق یک USB بوتیبل که سیستم‌عامل یا نرم‌افزار مورد نظر شما را دارد، لپ‌تاپ را راه‌اندازی کنید. برای این کار، USB را به لپ‌تاپ متصل کرده، سپس سیستم را روشن کنید و کلید F2 یا Del را برای ورود به BIOS فشار دهید. در BIOS، بخش Boot Menu را انتخاب کنید و USB را به عنوان دستگاه بوت اول تنظیم کنید. سپس ذخیره کرده و سیستم را ریستارت کنید تا از طریق USB بوت شود.

4/5 (5 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید